Carp Zwolle drukker dan ooit

0 1453
09 feb

De beurs Carp Zwolle was een groot succes! Drie dagen lang konden karpervissers in alle zalen van de IJsselhallen de laatste nieuwtjes op karpergebied bekijken en profiteren van mooie aanbiedingen. Een recordaantal bezoekers uit heel Europa - én daarbuiten - bewees weer dat karpervissen enorm populair is. De KSN was prominent aanwezig en kon weer een flink aantal nieuwe leden inschrijven.

Bij de balie van De KSN konden bezoekers terecht voor allerlei vragen over onze organisatie, karperbeheer, Spiegelkarperprojecten en natuurlijk het vissen op karper! Een enthousiast team van vrijwilligers gaf informatie over de voordelen van een lidmaatschap en veel mensen vertrokken tevreden met een KSN-lidmaatschap én enkele exemplaren van ons magazine De Karper. De grabbelton was goed gevuld met gesponsorde prijsjes en was vooral bij jeugdige bezoekers enorm in trek.

De grote stand van De KSN werd dagelijks bemenst door een team van KSN-vrijwilligers.

Bij de grabbelton was het de hele dag druk, mede dankzij het mooie aanbod van leuke prijzen.

INSCHRIJVING TC KARPER

In de stand van De KSN en Sportvisserij Nederland was ook een speciale WK-stand ingericht, waar dagelijks deelnemers van de dames en heren WK-teams Karper aanwezig waren. Aan de balie kon men zich inschrijven voor de Topcompetitie Karper 2017.
In het filmpje onderaan dit nieuwsbericht maakt Gerwin Gerlach een ronde over de beurs, waarbij de sponsoren van de TC karper vertellen welke prijzen ze dit jaar beschikbaar stellen. Meer informatie over de TC Karper vind je hier.

De dames en heren van de WK-teams Karpervissen gaven voorlichting over het WK en de TC Karper.

Het filmpje met sponsoren van de TC karper, opgenomen tijdens Carp Zwolle 2017.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties