De TC Karper 2018

In 2018 vissen we het zevende seizoen van de Nationale Topcompetitie Karper (TC Karper). Zoals gebruikelijk is de organisatie in handen van De KSN, met ondersteuning door Sportvisserij Nederland. De TC Karper bestaat uit vier koppelwedstrijden, waarvan er drie vóór de zomervakantie en eentje na de zomervakantie worden gevist. De wedstrijddata zijn als volgt:

1e wedstrijd: vrijdag 20 t/m zondag 22 april (Twentekanaal - zijtak Almelo)
2e wedstrijd: vrijdag 25 t/m zondag 27 mei (Bernisse)
3e wedstrijd: vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli (Urkervaart)
4e wedstrijd: vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober (water nog niet zeker)

Het inschrijfgeld voor een deelnemend koppel bedraagt € 495,00. Bij elke wedstrijd zijn fraaie prijzen te winnen, bestaande uit hengelsportmateriaal, hengelsportreizen, kledingpakketten, waardebonnen en contanten. In 2017 had het prijzenpakket een gezamenlijke waarde van 17.000 euro. De eerste prijswinnaars worden afgevaardigd naar het WK Karpervissen 2019 en doen in 2019 gratis mee aan de TC Karper.

De Topcompetitie Karper 2018 biedt plaats aan 33 koppels. De deelnemende koppels van het voorgaande jaar krijgen voorrang bij de inschrijving, nieuwe deelnemers worden op volgorde van inschrijving op de deelnemerslijst of - als de competitie vol zit - de reservelijst geplaatst. Koppels die op de reservelijst terecht komen en niet worden geplaatst in de competitie, krijgen begin maart hun inschrijfgeld teruggestort.
Hebben jij en je vismaat interesse om mee te doen aan de TC Karper 2018? Regel dan je inschrijving en betaling via onze webshop.

Voor de eindklassering tellen alleen de drie beste wedstrijdresultaten mee. De nummers één, twee en drie in het eindklassement ontvangen respectievelijk 1.000 euro, 800 euro en 600 euro in contanten. De eerste prijswinnaars worden afgevaardigd naar het WK Karpervissen 2019 en doen in 2019 gratis mee aan de TC Karper. De tweede en derde prijswinnaars krijgen naast hun geldprijs een ticket (ter waarde van € 590,-) voor de World Carp Classic Dutch Qualifier 2019. De WCC Qualifier wordt in de eerste midweek van juni 2019 gevist op het Fishing Resort du Der van Carp Connections en biedt kans op een ticket voor de World Carp Classic 2019 ter waarde van 1.500 euro.

Voorwaarden en reglement

Deelnemers aan de TC zijn lid van De KSN. Als je bij inschrijving voor de TC 2018 al lid bent van De KSN en je hebt de contributie 2018 betaald, dan krijg je na het betalen van het inschrijfgeld voor de TC de contributie teruggestort op je rekening. Als je nog geen lid bent van De KSN bij inschrijving voor de TC, dan word je automatisch lid van De KSN. Je kunt het lidmaatschap voor De KSN jaarlijks vóór 1 december opzeggen door een mailtje te sturen naar administratie@deksn.nl.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden en het Wedstrijdreglement van de TC Karper 2017. De Algemene voorwaarden en het reglement voor 2018 worden binnenkort hier weergegeven. Er worden enkele kleine wijzigingen doorgevoerd, onder meer in de puntentelling van de niet-vangende koppels.Deelnemers, controleurs en wedstrijdorganisatie van de TC Karper 2017.