De KSN Landelijk Jeugdkamp 2018

07 t/m 09 september 2018


In 2018 is de jeugd van De KSN weer welkom op de wateren Timmy's Lake en Tine’s Lake van de Karperhoeve in Geel, België. De twee wateren van 6,5 ha en 1,8 ha herbergen vele mooie vissen. De grootste karper weegt 27 kg en de karpers hebben een gemiddeld gewicht van zo'n 10-14kg. Naast het formaat van de karpers, valt de schoonheid van de vissen erg op: van grote en breedgebouwde schubkarpers tot de meest mooi beschubde spiegelkarpers.  
Gedurende het hele weekend zijn ervaren vissers als begeleiding aanwezig. We besteden tijdens het jeugdkamp veel aandacht aan het geven van tips en tricks zodat je als deelnemer grote kans hebt iets te vangen. Maar minstens zo belangrijk: je zult heel wat leren om later in je visserij te gebruiken. Op de zaterdag organiseren we een gezamenlijke activiteit waarna we met zijn allen de dag afsluiten met een BBQ. Iedereen kan daarna weer vol energie de laatste visnacht in. 
Aanmelden: Dit kan via de webshop of op Carp Zwolle, mits er nog plaatsen vrij zijn. 

Wil je graag samen met een vismaat vissen, laat dit dan weten via administratie@deksn.nl. We houden dan rekening met het indelen van de koppels.

Belangrijk: Voor iedereen is het mogelijk om aan dit kamp deel te nemen. Je bent pas officieel deelnemer aan dit jeugdkamp als we een bevestiging hebben gestuurd namens De KSN.

Wanneer: Vrijdag 07 september (18.00 uur) – Zondag 09 september (13.00 uur) 2018.

Waar: De Karperhoeve Oosterloseweg 64, 2440 Geel, België (67 km vanaf Breda)

Moeilijkheid: 4 uit 5 sterren

Deelnemers: maximaal 20

Leeftijd: 14 t/m 18 jaar

Vervoer: eigen gelegenheid

Kosten: € 75,- (inclusief lidmaatschap voor De KSN*, je krijgt €25 terug als je al lid bent)

Wees snel want vol = vol! 

Voor vragen mail Remco Akkermans via jeugd@deksn.nl of 06-10084235

* Ben je nog geen lid, dan geef je door je in te schrijven voor het jeugdkamp, een machtiging af voor het jaarlijks incasseren van de contributie

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Privacy Statement en Browsercookie beleid.