De Karper (en) Sportvisserij Nederland

0 579
19 jan

Vandaag was De KSN te gast bij Marjan van Kampen en Joop Bongers, respectievelijk voorzitter van het bestuur, en directeur van Sportvisserij Nederland.

Eerder, op de algemene ledenvergadering van Sportvisserij Nederland op 20 december jl. waren we samen met alle federaties getuige van de resultaten van Marjan’s rondje langs de velden. Er is werk aan de winkel. 
 
Vandaag lag de concrete vraag op tafel hoe de georganiseerde sportvisserij kan samenwerken met De KSN om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de karpervissers, alle karpervissers.

De KSN is de enige Nederlandse specialistenvereniging voor karpervissers, aangesloten bij Sportvisserij Nederland. We willen de handen meer ineen slaan, om uitzettingen zeker te stellen, visrechten te verkrijgen of te behouden, de mogelijkheden vergroten om in een tentje je ding te kunnen doen en de invloed van het beroep op de visstand te controleren. En om te adviseren over het afbouwen van loodgebruik en het 'stichten van karpervijvertjes' om de jeugd aan het vissen te krijgen. En er is nog veel meer te doen.

De KSN levert mankracht en vrijwilligers die in besturen en werkgroepen zitten, en daarvoor kostbare vistijd opofferen. Bij Sportvisserij Nederland zijn middelen in de vorm van geld, beroepskrachten en een waardevol netwerk beschikbaar waarmee het verschil gemaakt kan worden. Het is voor ons karpervissers belangrijk dat er genoeg aandacht en energie uitgaat naar onze specifieke tak van hobby en we willen kunnen profiteren van al het goeds wat Sportvisserij Nederland voor ons kan doen, ook in de toekomst. En wat wij kunnen betekenen voor Sportvisserij Nederland.

Na Sportvisserij Zuidwest Nederland en Sportvisserij Nederland staat nu Sportvisserij Oost Nederland als volgende op de rol om te bezoeken. Houd deze pagina in de gaten zodat je op de hoogte blijft.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Privacy Statement en Browsercookie beleid.