WK Karper van start

0 568
20 sep

Vandaag begint het officiële Wereldkampioenschap karpervissen in Hongarije. De 26 deelnemende landen vissen in het Deseda meer, dat in het zuidwesten van Hongarije bij de plaats Kaposvár ligt.

De wedstrijd begint op woensdag 12:30 uur en duurt tot zaterdag 12:30 uur. De Nederlandse koppels hebben zich gekwalificeerd via de Topcompetitie Karpervissen en hebben dus de nodige wedstrijdervaring. Ze hebben zich als team voorbereid met enkele gezamenlijke vissessies, waarbij vooral het zo ver mogelijk werpen en voeren is geoefend.


Het Nederlandse WK team, met boven van links naar rechts Henri Eshuis, Arno van den Bijgaart (reserve), John Hendriks, Henk Meppelink en Wim Molendijk (coach). Zittend van links naar rechts Peter Molendijk, Ricardo Eerland, Jack Wolfs (coach) en Klaas Keen.

In de komende dagen zullen er regelmatig updates volgen op de websites en Facebookpagina’s van De KSN en Sportvisserij Nederland. Het meest actueele berichtgeving vind je op de Facebookpagina ‘Dutch carp fishing team’. Like die pagina om niets te missen.

Lees het volledige nieuwsbericht op de website van Sportvisserij Nederland.


Peter Molendijk zet aan voor een verre (voer)worp op stek A3.
Gerelateerde berichten
Facebook reacties