De TC Karper 2019

In 2019 vissen we het achtste seizoen van de Nationale Topcompetitie Karper (TC Karper). Zoals gebruikelijk is de organisatie in handen van De KSN, met ondersteuning door Sportvisserij Nederland. De TC Karper bestaat uit vier koppelwedstrijden, waarvan er drie vóór de zomervakantie en eentje na de zomervakantie worden gevist. De wedstrijddata zijn als volgt: 

1e wedstrijd: vrijdag 26 t/m zondag 28 april (Twentekanaal - zijtak Almelo)
2e wedstrijd: vrijdag 24 t/m zondag 26 mei (Zuid- Willemsvaart)
3e wedstrijd: vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni (Urkervaart)
4e wedstrijd: vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober (Rietplas te Emmen, onder voorbehoud)

Inschrijven

Het inschrijfgeld voor een deelnemend koppel bedraagt € 435,00 + de lidmaatschapskosten van De KSN (2x € 30,00). Om mee te doen aan de TC Karper moet je namelijk lid zijn van De KSN. Ben je nog geen lid, word dan lid via deze link. Ben je al lid, en betaal je via incasso, dan wordt het lidmaatschap in januari automatisch afgeschreven.

De betaling van het inschrijfgeld mag eventueel in drie maandelijkse termijnen van € 145,00, maar het totale inschrijfgeld moet voldaan zijn voor het begin van de competitie (26 april 2019). 

Het prijzenpakket bestaat uit hengelsportmateriaal, visreizen, kledingpakketten, waardebonnen en contanten. In 2018 heeft het prijzenpakket een gezamenlijke waarde van maar liefst 20.000 euro! De eerste prijswinnaars gaan deel uitmaken van het WK-team Karper.

De Topcompetitie Karper 2019 biedt plaats aan 33 koppels. Hebben jij en je vismaat interesse om mee te doen? Regel dan je inschrijving en betaling via onze webshop. Hier vul je de gegevens van jezelf in, de gegevens van je koppelmaat mail je naar administratie@deksn.nl, de benodigde gegevens zijn: naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, mobiel telefoonnummer en het VISpasnummer. Uiteraard moet je koppelmaat ook lid zijn of worden van De KSN.

Eindklassering en prijzen

Voor de eindklassering tellen alleen de drie beste wedstrijdresultaten mee. De nummers één, twee en drie in het eindklassement ontvangen respectievelijk 1.000 euro, 800 euro en 600 euro in contanten. De eerste prijswinnaars gaan deel uitmaken van het WK-team Karper - dat wordt afgevaardigd naar het WK Karpervissen 2020 - en doen in 2020 gratis mee aan de TC Karper. De tweede en derde prijswinnaars krijgen naast hun geldprijs een ticket (ter waarde van € 590,-) voor de World Carp Classic Dutch Qualifier 2020. De WCC Qualifier wordt in de eerste midweek van juni 2020 gevist op het Fishing Resort du Der van Carp Connections en biedt kans op een ticket voor de World Carp Classic 2020 ter waarde van 1.500 euro.

Voorwaarden en reglement

Deelnemers aan de TC zijn verplicht lid van De KSN. Je kunt het lidmaatschap voor De KSN jaarlijks vóór 1 december opzeggen door een mailtje te sturen naar administratie@deksn.nl.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden en het Wedstrijdreglement van de TC Karper 2019.Normaal
HTML
Voorbeeld
H1

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Privacy Statement en Browsercookie beleid.