De TC Karper 2018

In 2018 vissen we het zevende seizoen van de Nationale Topcompetitie Karper (TC Karper). Zoals gebruikelijk is de organisatie in handen van De KSN, met ondersteuning door Sportvisserij Nederland. De TC Karper bestaat uit vier koppelwedstrijden, waarvan er drie vóór de zomervakantie en eentje na de zomervakantie worden gevist. De wedstrijddata zijn als volgt:

1e wedstrijd: vrijdag 20 t/m zondag 22 april (Twentekanaal - zijtak Almelo)
2e wedstrijd: vrijdag 25 t/m zondag 27 mei (Bernisse)
3e wedstrijd: vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli (Urkervaart)
4e wedstrijd: vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober (Borgerswold)

Inschrijfgeld voor een deelnemend koppel bedraagt € 495,00 en dat is inclusief de lidmaatschapskosten van De KSN (2x € 30,00). De betaling mag eventueel in drie maandelijkse termijnen van € 165,00. Het prijzenpakket bestaat uit hengelsportmateriaal, visreizen, kledingpakketten, waardebonnen en contanten. In 2018 heeft het prijzenpakket een gezamenlijke waarde van maar liefst 20.000 euro! De eerste prijswinnaars gaan deel uitmaken van het WK-team Karper.

De Topcompetitie Karper 2018 biedt plaats aan 33 koppels. Hebben jij en je vismaat interesse om mee te doen? Regel dan je inschrijving en betaling via onze webshop.

Voor de eindklassering tellen alleen de drie beste wedstrijdresultaten mee. De nummers één, twee en drie in het eindklassement ontvangen respectievelijk 1.000 euro, 800 euro en 600 euro in contanten. De eerste prijswinnaars gaan deel uitmaken van het WK-team Karper - dat wordt afgevaardigd naar het WK Karpervissen 2019 - en doen in 2019 gratis mee aan de TC Karper. De tweede en derde prijswinnaars krijgen naast hun geldprijs een ticket (ter waarde van € 590,-) voor de World Carp Classic Dutch Qualifier 2019. De WCC Qualifier wordt in de eerste midweek van juni 2019 gevist op het Fishing Resort du Der van Carp Connections en biedt kans op een ticket voor de World Carp Classic 2019 ter waarde van 1.500 euro.

Voorwaarden en reglement

Deelnemers aan de TC zijn lid van De KSN. Als je bij inschrijving voor de TC 2018 al lid bent van De KSN en je hebt de contributie 2018 betaald, dan krijg je na het betalen van het inschrijfgeld voor de TC de contributie teruggestort op je rekening. Als je nog geen lid bent van De KSN bij inschrijving voor de TC, dan word je automatisch lid van De KSN. Je kunt het lidmaatschap voor De KSN jaarlijks vóór 1 december opzeggen door een mailtje te sturen naar administratie@deksn.nl.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden en het Wedstrijdreglement van de TC Karper 2018.Deelnemers, controleurs en wedstrijdorganisatie van de TC Karper 2017.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.