De KSN regio Oost Meetings

Regiomeetings  

Twee keer per jaar, meestal in november en februari, organiseren wij een regiomeeting die voor iedere belangstellende toegankelijk is. Je hoeft dus niet perse lid te zijn van De KSN. Om slagvaardig te zijn op het gebied van belangenbehartiging is een groot ledenaantal natuurlijk wel erg belangrijk. Mocht je overwegen om lid te worden, dan moedigen wij dat van harte aan. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.


Gastsprekers

De regiomeetings vinden plaats in een ongedwongen sfeer op onze vaste locatie ‘Café Partycenter Vrieler’ in Enschede. Onder het genot van een drankje kun je genieten en hopelijk ook wat opsteken van de hot shots uit de karperscene. We hebben inmiddels al de nodige grote namen naar Enschede weten te krijgen zoals Martin Post, Geert Ooms, Michiel Pilaar, Ernesto Kamminga, Arjen Uitbeijerse en Roelof Schut. Met boeiende lezingen en videopresentaties hebben deze cracks ons meegenomen in (de geheimen van) hun visserij. Ook vanuit de regio zelf zullen op termijn programmapunten worden ingevuld. Tijdens de meetings zijn ook enkele sponsoren aanwezig die je de kans geven om kennis te maken met een greep uit hun (nieuwe) producten. Ook voor vragen kun je bij hun terecht.

Verloting & borrel

Dankzij onze sponsoren kunnen wij een prachtige verloting houden met mooie prijzen en een flinke hoofdprijs. Vanzelfsprekend zijn wij onze sponsoren hiervoor enorm veel dank verschuldigd, want door hun betrokkenheid bij onze regio kunnen wij met de opbrengst van de verloting initiatieven bekostigen zoals ons Spiegelkarperproject op het Twentekanaal! Een overzicht van onze sponsoren vindt je op de startpagina van deze site. Kijk ook gerust eens op de sites van de sponsoren!

Na afloop van de meeting verplaatst de gezelligheid zich naar het café, waar nog tot in de late uurtjes kan worden doorgepraat.

Waar en wanneer

Wanneer    :   Onze meetings voor komende winter vinden plaats op 10 november en 16 februari, voor meer info hier even klikken
Waar          : Café Partycenter Vrieler, Brinkstraat 301  7541 AR  Enschede
Aanvang    : zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Toegang    : € 2,- voor leden / € 3,- voor niet-leden

Wil je een uitnodiging ontvangen voor de regiomeetings?  oost@deksn.nl