Beste karpervrienden,

In het meetingseizoen 2015/2016 bieden we jullie weer drie gezellige avonden aan in het clubhuis van KEHV De Ruischvoorn te Tilburg, Centaurusweg 140.

Entree voor leden is €2,- en voor introducees €4,-.

Het programma
9 december 2016: De Bikse Boys - Tournee Generale

Voor deze eerste regio-avond van het jaar komen De Bikse Boys een enerverend verhaal vertellen. Bereid je voor op een presentatie zoals je die nog nooit hebt gezien. Wie wel vaker op een van de Brabantse bijeenkomsten komt, kent de mannen. Dan weet je dat het een zeer vermakelijke avond gaat worden!

In Tournee Generale blikken de mannen terug op de vele jaren dat zij al als hechte vriendengroep naar Frankrijk gaan. Ze zijn daarbij scheutig met tips, trics en noemen zelfs enkele wateren (handig voor de beginnende Frankrijkvisser)!


20 januari 2017: Jeroen Neef - Andere Dromen Andere Hengels

Op de tweede avond komt de ruwe bolster Jeroen Neef. Jeroen Neef is een tijdje wat op de achtergrond getreden om diverse redenen. Maar ik ben vast niet de enige die zijn mooie, rauwe en recht vanuit het hart geschreven artikelen in De Karper (en andere media) mist

Daarom zijn we erg verheugd dat Jeroen in zijn huidige provincie een lezing komt geven. Hij vertelt over de veranderingen in zijn leven van de laatste tijd, hoe nieuwe dromen zijn ontstaan en hoe het vissen daarin nog steeds een belangrijk onderdeel is.


10 februari 2017: Bart van Bezouw - Voortschrijdend Inzicht

De afsluiter van dit lezingenseizoen wordt verzorgd door Bart van Bezouw. Bart is geen onbekende. Naast dat hij zich inzet als regiovertegenwoordiger voor De KSN, weet hij ook zeer succesvol te zijn in het vangen van mooie karpers!

De lezingen van Bart staan bekend als zeer onderhouden en getuigen van zijn expertise. We denken dat dit dus een hele mooie afsluiter is om er daarna met veel enthousiasme weer een vol seizoen tegenaan te kunnen gaan!