De KSN Landelijk Jeugdkamp 2017

14 t/m 16 oktober 2017

In 2017 is de jeugd van De KSN welkom op het water Timmy's Lake in Belgie. Timmy's Lake is het grootste meer op het domein De Karperhoeve en zo'n 6,5 hectare groot. De grootste karper op het water weegt 25,4kg en de karpers hebben een gemiddeld gewicht van zo'n 13-14kg. Naast het formaat van de karpers op het water, valt de schoonheid van de vissen erg op: van grote en breedgebouwde schubkarpers tot de meest mooi beschubde spiegelkarpers.


 
Gedurende het hele weekend zijn ervaren vissers als begeleiding aanwezig. We besteden tijdens het jeugdkamp veel aandacht aan het geven van tips en tricks zodat je als deelnemer grote kans hebt iets te vangen. Maar minstens zo belangrijk: je zult heel wat leren om later in je visserij te gebruiken. Op zondag organiseren we een gezamenlijke activiteit waarna we met zijn allen de dag afsluiten met een avondmaaltijd. Iedereen kan daarna weer vol energie de laatste visnacht in. Aanmelden: je kunt je vanaf Carp Zwolle 2017 (3 tm 5 februari) aanmelden via de webshop. Wil je graag samen met een vismaat vissen, laat dit dan weten via administratie@deksn.nl. We houden dan rekening met het indelen van de koppels. 

Belangrijk: Voor iedereen is het mogelijk om aan dit kamp deel te nemen. Je bent pas officieel deelnemer aan dit jeugdkamp als we een bevestiging hebben gestuurd namens de KSN.

Wanneer: Zaterdag 14 okt. – Maandag 16 okt. 2017 (let op herfstvakantie midden en zuid Nederland)
Waar: Timmy's Lake Oosterloseweg, 2440 Geel, België ( 67 km vanaf Breda)
Moeilijkheid: 4 uit 5 sterren
Deelnemers: 16
Leeftijd: 14 t/m 17
Vervoer: eigen gelegenheid
Kosten: € 75,- (inclusief lidmaatschap 2017 De KSN, je krijgt €25 terug als je al lid bent)

Wees snel want vol = vol!
Voor vragen mail Remco Akkermans via jeugd@deksn.nl of 06-10084235