Regiomeeting De KSN regio Utrecht

27 februari 2019

27 feb

Tijdens deze tweede en afsluitende regiomeeting van De KSN regio Utrecht zal Joris Weitjens een presentatie geven over het onderwerp waar hij niet uitgesproken over raakt: SKP's!

Zijn presentatie 'De SKP-schatkamer' beschrijft hij zelf als volgt:

"Het is alweer twintig jaar geleden dat de eerste projectspiegels in open water werden uitgezet. Het hoeft geen betoog welke hoge vlucht SKP’s sindsdien hebben genomen. Onze gastspreker: Joris Weitjens was er vanaf de eerste spiegel bij. Joris is zelf nog steeds vol van SKP-monitoring. Met de in 2012 opgerichte Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer (BVK) is hij dagelijks bezig met alles rondom Spiegelkarperprojecten. Die schat van informatie wil hij graag met ons delen. Heb je vragen over overleving, groei en migratie van karpers; wil je weten welk type karper je in welke omstandigheden het beste uitzet? Pasklare antwoorden zijn er niet, wel enorm veel gegevens en ervaringen om te delen."

Let op: De regiomeetings van De KSN regio Utrecht worden dit jaar gehouden op een nieuwe locatie. Dit betreft het nieuwe clubgebouw van HSV de Reiger in Vianen. Het adres is Langeweg 2A in Vianen.

De deuren gaan open om 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur.
De entree is vastgesteld op 2 euro voor leden en 5 euro voor introducees.

Tot dan!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Privacy Statement en Browsercookie beleid.