Landelijke De KSN meeting – Zondag 27 november 2016

0 2618
30 okt

Save the date! De landelijke meeting van De KSN nadert met rasse schreden. Op zondag 27 november zullen Martin Post, Koen Koops, Pieter van de Werfhorst en Michiel Pilaar deze gezellige dag opleuken met leerzame en vermakelijke presentaties. De deuren van de nieuwe locatie ‘Autogrill De Meern’ (nabij Utrecht) gaan om 12.30 open en het programma start om 13 uur!

Zondag? Lees ik dat goed?
Zoals je in de inleiding al kon lezen wordt de meeting voor het eerst op een zondag georganiseerd. Dit omdat het bestuur vanuit de leden de feedback kreeg dat de vierde zaterdag van november lastig was om vrij te houden: Sinterklaasintochten en sportende kinderen gooiden vaak roet in het eten. Dit is niet de enige wijziging, er is namelijk ook gekozen voor een nieuwe locatie. 

   


De meeting zal plaatsvinden bij Partycentrum / restaurant Autogrill De Meern vlakbij het plaatsje De Meern. Centraler in het land kan haast niet (ten westen van Utrecht) en aan de A12.

Meeting nieuwe stijl
Naast de verplaatsing naar de zondag en de nieuwe locatie is er nog een verandering! Het programma is beknopter dan voorheen en zal nu volledig op de middag plaats vinden. ’s Ochtends kan er dus nog gewoon met het gezin worden ontbeten want vanaf 12.00 uur gaan de deuren van de Autogrill open en kan er o.a. gezellig geluncht worden. Het programma is als volgt:

13.00 – opening – woord van de voorzitter
13.30 – Michiel Pilaar
14.45 – Koen Koops & Pieter van de Werfhorst
16.00 – Martin Post
Aansluitend: de TOMBOLA

Michiel Pilaar zal de eerste presentatie verzorgen. Onderwerpen: Tsjechië, Engeland en Marokko!
Michiel Pilaar zal de eerste presentatie verzorgen. Onderwerpen: Tsjechië, Engeland en Marokko!

Goed, 3 lezingen dus. Iedere presentatie zal ongeveer 45 minuten duren zodat er voldoende ruimte is om tussendoor een biertje te drinken en om gezellig bij te kletsen uiteraard. Dat is immers de kern van de landelijke meeting: elkaar weer zien!

Koen Koops zal present zijn in De Meern.    Samen met zijn partner in crime: Pieter van de Werfhorst.
Koen Koops zal present zijn in De Meern.                                Samen met zijn partner in crime: Pieter van de Werfhorst.

Na de presentatie van Pilaar zal rond 14.45 uur het dynamische duo Koen Koops & Pieter van de Werfhorst de bühne betreden. Deze technisch zeer sterke vissers zullen de aanwezige karpervissers een mix van aanpak, systemen, inzetten van endtackle én mooie anekdotes voor gaan schotelen. Niet te missen dus!


De drukke ondernemer kiest zijn momenten zeer secuur. De onderwerpen tijd, tactiek en doorzettingsvermogen zullen zeker terugkomen in zijn lezing.

De KSN is trots dat ze Martin Post hebben weten te strikken om de afsluitende presentatie te verzorgen. Deze gedreven ondernemer uit Friesland heeft zijn vistijd drastisch zien slinken de afgelopen 3 jaar. Maar is hij minder gaan vangen? Nee, niet als je kijkt naar het aantal geviste uren per karper! Kortom, een lezing om naar uit te kijken!

Standhouders en een vette tombola
Net als tijdens de meetings in voorgaande jaren zal ook de editie van 2016 worden afgesloten met een knallende tombola. De hoofdprijs is wederom een Vortex kaperboot t.w.v. €1000,- en daarnaast zijn er natuurlijk tientallen overige prijzen die het meer dan de moeite waard maken om toch een paar lootjes te kopen. We zijn en blijven immers karpervissers en die hengelen graag naar wat moois… 😉 Daarnaast zullen er ook dit jaar weer een aantal standhouders die acte de présence geven op de landelijke meeting van De KSN. De volledige line-up volgt zsm! 

Doe mee met de tombola en WIN een Vortex karperboot. (Darrell Peck wordt niet meegeleverd. Wel een pomp + plakset.)
Doe mee met de tombola en WIN een Vortex karperboot. (Darrell Peck wordt niet meegeleverd. Wel een pomp + plakset.)

Hengels en andere items van Michel te koop
Op de meeting zal er ook uitgebreid stil worden gestaan bij het overlijden van Michel Hollaar (eind februari). Nog altijd is veel van zijn hengelsportmateriaal niet verkocht en de overvolle schuur is een doorn in het oog van de weduwe van Michel. Op de landelijke meeting zal zij dan ook een deel van de karperuitrusting van Michel te koop aanbieden. Vooral de collectie (oldskool) hengels zal hopelijk een centje opleveren voor de vrouw van Mies. Er zal geen pinautomaat zijn, dus cash meebrengen is gewenst!

Een groot verlies voor De KSN en de complete karpervisserij.
Een groot verlies voor De KSN en de complete karpervisserij.

Gratis toegang
De KSN nodigt iedereen dan ook uit om zijn zondagmiddag te spenderen op deze jaarlijkse meeting. De toegang is volledig gratis voor leden en ieder lid krijgt twee drankmuntjes bij aankomst, dat is alvast een goed begin van de middag. Ieder De KSN lid kan twee niet-leden meenemen als introducé. Deze kunnen dan ‘proeven’ van de sfeer en eens goed rondkijken of deze belangenbehartigingsclub een aanvulling is op hun eigen visserij. Lid worden kan natuurlijk ter plekke (of nu alvast op deze website , voor die €15,- hoef je het niet te laten).

Mede dankzij De KSN worden er jaarlijks duizenden spiegelkarpertjes uitgezet door heen Nederland.
Mede dankzij De KSN worden er jaarlijks duizenden spiegelkarpertjes uitgezet door heen Nederland.

Be there!

Kortom, mis het niet! Houd de zondagmiddag 27 november vrij en kom voor een leuk middagje ‘carp talk’ naar de Autogrill!

Wat? Landelijke meeting De KSN.
Wanneer? Partycentrum Autogrill, Meerndijk 59 te De Meern (aan de A12).
Hoe laat? Zaal open om 12 uur (lunch is mogelijk, reserveren niet nodig) en start programma om 13 uur.
Lezingen? Jazeker, van Pilaar, Koops & Van de Werfhorst en Martin Post.
Duur? Welnee joh, helemaal gratis. Ieder lid kan twee niet-leden meenemen!

Tot dan!


Gerelateerde berichten
Facebook reacties