De KSN Regio Brabant Jeugdkamp 2018

6 t/m 8 juli 2018


Ook in 2018 is de jeugd van De KSN regio Brabant welkom op het water van VC de Meeren in Mill. Een water dat enorm mooie vissen bevat. Het merendeel van de vissen is geboren en groot geworden in dit water, steeds meer eigen broed gaat door de 15kg grens. De unieke biotoop (veel waterplanten met tot enkele jaren terug relatief weinig roofvis) heeft dit mogelijk gemaakt.

Door de gezellige sfeer, de mooie omgeving en het bestand is de wachtlijst lang. Je moet zo'n vijf jaar geduld hebben om een vergunning te bemachtigen. Echter, voor de jeugd van Brabant maken we het elk jaar mogelijk om op dit water te werken aan je skills. Want die zul je nodig hebben om hier succesvol te zijn.Gedurende het hele weekend zijn ervaren vissers als begeleiding aanwezig. We besteden tijdens het jeugdkamp veel aandacht aan het geven van tips en tricks zodat je als deelnemer grote kans hebt iets te vangen. Maar minstens zo belangrijk: je zult veel leren om later in je visserij te gebruiken.

Op zaterdag organiseren we een gezamenlijke activiteit en wordt de maaltijd verzorgd. Iedereen kan daarna weer vol energie de laatste visnacht in.


Aanmelden: via de webshop van De KSN. De verkoop start op de vrijdag van Carp Zwolle: 2 februari 2018.

Belangrijk: om aan dit kamp deel te nemen dien je in Noord-Brabant te wonen. Je bent pas officieel deelnemer aan dit jeugdkamp als we een bevestiging hebben gestuurd namens de Regio Brabant.Wanneer: vrijdag 6 juli – zondag 8 juli 2018 
Waar: VC de Meeren in Mill
Moeilijkheid: 3 uit 3 sterren
Deelnemers: 10
Leeftijd: 14 t/m 17 (op 1 januari 2018)
Vervoer: eigen gelegenheid
Kosten: € 45,- (inclusief lidmaatschap 2017 De KSN, je krijgt €25 terug als je al lid bent)

Je kunt inschrijven en betalen in de webshop