De KSN Regio Brabant Jeugdkamp 2017

14 t/m 16 juli 2017

Let op: VOLGEBOEKT!


Ook in 2017 is de jeugd van De KSN regio Brabant welkom op het water van VC de Meeren in Mill. Dit meer geniet al jaren grote bekendheid in Nederland en dat is niet voor niets! Prachtige vissen zijn hier te vangen. Een groot deel van het bestand is van eigen broed: na succesvolle paaiseizoenen zijn veel minivisjes uitgegroeid tot flinke bakken!Gedurende het hele weekend zijn ervaren vissers als begeleiding aanwezig. We besteden tijdens het jeugdkamp veel aandacht aan het geven van tips en tricks zodat je als deelnemer grote kans hebt iets te vangen. Maar minstens zo belangrijk: je zult heel wat leren om later in je visserij te gebruiken.

Op zaterdag organiseren we een gezamenlijke activiteit waarna we met zijn allen de dag afsluiten met een avondmaaltijd. Iedereen kan daarna weer vol energie de laatste visnacht in.


Aanmelden: het is volgeboekt! Aanmelden is niet meer mogelijk.

Belangrijk: om aan dit kamp deel te nemen dien je in Noord-Brabant te wonen. Je bent pas officieel deelnemer aan dit jeugdkamp als we een bevestiging hebben gestuurd namens de Regio Brabant.Wanneer: vrijdag 14 juli – zondag 16 juli 2017 
Waar: VC de Meeren in Mill
Moeilijkheid: 3 uit 3 sterren
Deelnemers: 10
Leeftijd: 14 t/m 17
Vervoer: eigen gelegenheid
Kosten: € 45,- (inclusief lidmaatschap 2017 De KSN, je krijgt €25 terug als je al lid bent)