De KSN zoekt een secretaris!

0 1819
09 feb

Wil je in het hart van de landelijke Karper Sportvisserij Nederland opereren? Betrokken zijn bij tal van leuke activiteiten zoals jeugdkampen, uitzettingen, beurzen en acteren in het netwerk van de georganiseerde hengelsport? Daar waar het er echt toe doet en je het verschil kunt maken? Neem dan contact op.

Je zit aan tafel met een leuke enthousiaste groep die zich inzet voor onze visserij. Het bestuur wordt professioneel ondersteund voor de financiële en ledenadministratie. In het land zijn een kleine 40 regiovertegenwoordigers actief.

We zoeken iemand die zin heeft om mee te helpen, met het uitzetten van de grotere lijnen maar ook om af en toe de handen uit de mouwen te steken. Naast besturen van de club heeft de secretaris als voornaamste taak om de actielijst- en besluitenlijst bij te houden en uitnodigingen en notulen voor een aantal vergaderingen te verzorgen.

We vergaderen zo'n acht keer per jaar, in Bilthoven of via Skype. Daarnaast is er frequent contact via mail en WhatsApp. Buiten de vergaderingen om moet je rekening houden met een paar uurtjes per week.

Word je nieuwsgierig of meteen al enthousiast over het bovenstaande, bel, app of mail me dan via 06 5320 3365 of voorzitter@deksn.nl
Groetjes,

Paul Hendrix
Voorzitter De KSN
Gerelateerde berichten
Facebook reacties